forbidden teen meet new killer arab girlcrony and my manager drill.More about the author teen pron milfs videos sex tube

ZAKELIJK

HET NIEUWE WERKEN

Een gezonde balans in het nieuwe werken 

Het nieuwe werken vraagt om een andere kijk op een leven in balans. Hoe verdeel je werk en privé? Hoe zorg je voor voldoende beweging en voorkom je dat je te statisch op je werkplek zit? Moet je anders eten als je meer thuis werkt? Hoe houd je contact met je collega nu je ze niet meer bij de koffie-automaat tegenkomt? Vragen waar we samen het antwoord op zullen vinden. Op weg naar een gezonde balans in het nieuwe werken.

Je eigen thuistrainer 

Speciaal voor bedrijven heeft lifestyle coach Sanne Bernhart met haar collega’s een programma ontwikkeld om fysiek én mentaal weer in een gezonde stijl van leven te komen. En daar hoef je niet voor naar de sportschool, je hoeft zelfs niet te diëten om van de eventuele overtollige kilo’s af te komen. Sterker, je traint, spart en vindt de balans gewoon achter je computer. Trainen op afstand hebben we het genoemd, voor medewerkers die door het nieuwe normaal de hulp van een coach op afstand goed kunnen gebruiken. 

Sanne Bernhart Yoga

Pilotfase Food, Fit, Focus & Fun

Vier weken werken aan het anders werken. Dat doen we door aandacht te geven aan wat we eten en hoe we bewegen. De zithouding tijdens het werk en tussentijds veranderen ervan. Fitness en training in eenvoudige zelfoefeningen ter behoud van je conditie. Maar ook oefeningen om te ontspannen en je krijgt lekkere lunchrecepten. En omdat in het nieuwe werken iedereen zijn eigen tijd indeelt zijn er per week in ieder geval 3 sessies van elk een half uur, op een vast tijdstip. Zo kan iedereen een moment vinden waarop kan worden meegedaan en wordt het voor iedereen mogelijk om meerderde keren in de week een les/training te volgen.  Daarnaast zijn er workshops met thema’s gericht op lifestyle. 

thuis trainen
mail naar sannebernhart@me.com voor informatie


WIL JIJ MET JE COLLEGA'S DE PILOT 'VITAAL OP HET WERK'?

(Visited 40 times, 1 visits today)
sex videos interracial joy of homosexuals. https://nxxx.desi yourpornsite.me